Artister

SYREREGN

Vi er stolte af at kunne præsentere Syreregn. De spiller bluesbaseret Syrerockmusik med stærke inspirationer fra 60'erne og 70'erne's rock-artister. Gruppens lyd bygger på klassiske blues-rundgange, såvel som de mere psykedelisk orienterede og udsvævende melodi-stykker. De er den ægte vare...glæd jer

SELECT CAPTAIN

Select Captain er alter-ego for singer songwriter og guitarist Kristian Gaaeskjær. Med en forkærlighed for 50'ernes beat poets og den amerikanske sangskrivertradition, tager Select Captain lytteren med på roadtrip gennem et iørefaldende, men følsomt musikalsk univers med vægt på melodi og sangskrivning i et lydbillede af akustiske instrumenter og ambient rumklang.

THE PENETRATORS

Der er kun én måde at afslutte Rock Ved Ruinen 2023 på, og det er at se The Penetrators på scenen. Få din spandex på, din hårspray klar og forbered dig på et show fuld af 80'er rock, med en attitude og sceneshow, der passer lige til musikstilen. Den perfekte afslutning

IGEN IGEN

Igen Igen spiller bløde og kantede, men også skarp og sprød rock. Teksterne er på dansk, og de handler om det menneskelige, det jordnære, hvad livet byder på af stort og småt, og hvad gør man så? 'Igen Igen’ spiller på egne livserfaringer – uden af den grund at forfalde til navlepilleri.

OLE & DE NAVNLØSE

Rock fra stenbroen. Ingen, der så Ole & De Navnløse lukke sidste års festival, vil glemme dem i en fart. Et show, der var ren underholdning fra start til slut. Ole og band spiller iørefaldende dansksprogede rocksange, der får dig til at nynne dem i hovedet hele dagen. Gå ikke glip af dem på dette års Rock Ved Ruinen

LE GRACE

I år byder vi også "Le Grace" velkommen tilbage til Rock ved ruinen. Deres præstation var så god på den akustiske scene sidste år, at vi bare var nødt til at få dem tilbage på den store scene i år. Pop jazz i solen, det bliver ikke bedre.

.

THIRD WHEEL DRIVE

Du kan kalde det Americana, alt. country, country, folk, rock eller bare musik, Third Wheel Drive leverer musik i den klassisk amerikansk stil, med en række spændende instrumentlyde.

TROLN

TROLN har sin helt egen lyd. Neo noir postpunk, psych rock og gothpop blander dystopiske beats og lyse melodilinjer med tekster, der er personlige, men almengyldige, og som stammer fra et dramatisk liv. Troln vil bringe noget helt andet til dette års festival, og vi glæder os til at se dem live

JFK JR

JFK Jr. er et dansk hard rock-band, der har vendt hoveder og smeltet ansigter med deres højenergiske optrædener og iørefaldende, hårdtslående melodier, siden de først blev dannet i 2011. Dette firedelte kraftværk er kendt for deres rå, spontane energi og deres udødelige kærlighed til rock and roll. Vi har fornøjelsen af at se dem lukke Scene 2 til sommer

FALLEN MEN

What do you get if you cross an Englishman, 2 Italians and some filthy Rock n Roll? The answer is Fallen Men. Ægte og rå garagerock fra de 3 gutter, De leverer et show med attitude og energi, de vil igen være en kæmpe favorit på Rock Ved Ruinen til sommer

FRED VOGEL

Fred Vogal er en international musiker og musikproducer, som nu har base i Nordsjælland. Når han ikke har travlt med musikproduktion, udgiver han musik under eget navn. En meget talentfuld musiker, du kan høre hans egen fortolkning af pop og rock på dette års Rock ved Ruin.

DEAR AMBER

De fire medlemmer af Dear Amber har fundet sammen i et lydunivers, der fortolker 90’ernes støjrock på en ny og forfriskende måde, hvor referencerne er tydelige, men tilsat et væld af moderne ingredienser. Den erfarne rocklytter vil givet vis tænke på bands som The Smashing Pumpkins, Kent og Placebo, men på trods af inspirationen har Dear Amber fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock. Med et nyt album, der snart udkommer, er vi virkelig glade for, at de skal spille på Rock ved Ruinen

TECHNICOLOR

Technicolor kan lyde som et call-back til 60'ernes og 70'ernes klassiske rock med en sentimentalitet efter 90'erne. Lige så let at stryge gennem et Led Zeppelin guitarrif som et Radiohead-lydbillede, men der vil stort set altid være guitarer, sandsynligvis... se dem live på Rock ved Ruinen.

ZEUP

Zeup. (udtales "soup") er et dansk stoner rock band med base i København. Med afsæt i en fælles passion for tung analog rockmusik, leverer trioen solid ørkenrock med et strejf af punk, fuzz og grunge. De har haft travlt med at indspille deres første album, "Mammals", som udkommer den 6. januar 2023.

LOKSMITH

Loksmith er 4 unge gutter fra Nordsjælland, der spiller progressiv rock. De har arbejdet og spillet hårdt sidste år med koncerter over hele landet. I år får vi fornøjelsen af, at se dem på Rock Ved Ruinen. Hvis du kan lide Dizzy Mizz Lizzy og Muse, vil du elske Loksmith, det gør vi!

THE SEEP

"En gammeldags trio, med et drys af moderne". Der er noget rigtig godt ved gode gammeldags 3 mands rock bands, og The Seep er netop det, rigtig gode.

Med en fed lyd og en masse energi bliver The Seep en super tilføjelse til årets festival

TRAITOR

Traitor rockede scenen på festivalen i 2022 med deres blanding af 70'er-inspireret rock og 90'er-grunge. Faktisk så meget, at vi inviterede dem tilbage igen til sommer.

Et 5 mands band der leverer, hvad de lover på scenen. Gå ikke glip af showet

GATSBY

Det dansk/skotske band Gatsby har eksisteret siden 1999 og har udgivet 3 albums og 2 EP'er i den tid, Deres 4. album "Empathy for the Dead" udkommer i starten af næste år. Oprindeligt spillede bandet britpop inspireret rock, men det har udviklet sig til en hårdere rocklyd gennem årene. Se dem åbne Rock Ved ruinen til sommer.