Artister

THE SEEP

(Hård pop/rock)

Bandet THE SEEP består af 3 medlemmer i en klassisk guitar, tromme og bas formation.

The Seep har et brændende ønske om, ikke bare at musikken er god, men at folk får en oplevelse med sig hjem i bagagen, et mål de vil gå langt for at nå.

Bandets musikalske inspirationer er brede, men det er nok i en hårde poprock fra starten af 90'erne de dybe plovfurer ligger.

Facebook

Spotify

OLD MAN AND THE C

(Americana / roots)

Lars har gennem et langt liv, spillet over 1000 live jobs, Nu har du chancen for at høre ham live med sin akustiske guitar på Rock ved Ruinen

Den prisvindende sangskriver spiller sine egne unikke og originale roots americana-sange, der reflekterer livet, ofte på kanten af, og udenfor, samfundet.

Facebook

Youtube

LEXTRANEUS

(Metal)

Gutterne fra Lextraneus spiller en fantastisk blanding af metal og prog rock fuld af energi, men ikke uden melodi. De har allerede nået meget på kort tid

Vi elsker at give unge bands en chance på Rock ved Ruinen og har haft nogle rigtig gode gennem de sidste par år. Igen kan du se et af de bedste nye talenter.

glæd jer til det

Facebook

Spotify

Hjemmeside

STORFØLT

( Alt Rock/ Synth Rock)

STORFØLT spiller stemningsfyldt rock, de udfordrer øregangene med det storladne og skrøbeligeudtryk.

Det er et univers fyldt med inderlighed, ærlighed og mystik som går fra det sørgelige til detvoldsomme uden at skabekaos. Det er den gode melodi i centrum, hvor der bliver stukket dybt tilfølelserne hos lytteren.́

Det er smukt at leve i følelserne

Facebook

Spotify

SOGARD

(Alt Blues Rock)

Facebook

YouTube

ANDERS BRANDT AND THE CIRCUS

( Blues /country / Rock)

"Anders Brandt and the Circus" spiller en circus blanding af Dark country, Blues, Rock'n roll, reggae. Det er tight og legesygt på samme tid og søger hele tiden at udvikle sig. "The Circus" arbejder lige nu på en fuld længde plade på dansk som de glæder sig til at komme ud på savsmuld med i 2024.

Anders Brandt har mere end 1000 koncerter bag sig på, her kan nævnes: Nemoland, Loppen, Drop Inn, Gimle og mange andre steder.Han er spillet i radioen af Alex Nyborg Madsen m.m og har været med i diverse tv programmer, her kan nævnes i X-factor, familien på bryggen, "Live" m. Sanne Salomosen o.a.

Facebook

Spotify

THE PENETRATORS

(Fræk 80'er glam metal)

Facebook

Spotify

LOKSMITH

( Prog Rock)

Facebook

Spotify

Hjemmeside

VINCE CHINASKI

(Indie Folk)

Facebook

Spotify

YouTube

TONEBLIND

(Rock)

TONEBLIND er en ambitiøs dansksproget kvartet, som spiller energisk rockmusik!


Med kærligheden til det danske sprog og hård rock, giver TONEBLIND lytterne noget nyt og friskt, som ikke er hørt før på den danske scene.


Musikken spænder bredt fra tunge riffs, hurtige trommer og skarpe beretninger i vores tekstunivers om dagens Danmark, samt livets op- & nedture.

Facebook

Spotify

Foto .  Kimmie Mie Winther

SELECT CAPTAIN

(Indie Folk)

Facebook

Spotify

Hjemmeside

JFK.JR

( Hård Rock)

JFK Jr. er et dansk hardrockband, der har vendt hoveder med deres højenergiske præstationer og iørefaldende, hårdtslående melodier, siden de først blev dannet i 2011. Dever kendt for deres rå, spontane energi og deres udødelige kærlighed til rock and roll.

JFK Jr. har hentet inspiration fra en bred vifte af kunstnere, herunder Alice In Chains, Dinosaur Jr., Nirvana, Mötörhead, Biffy Clyro, Metallica, Black Sabbath og Foo Fighters, for at skabe en lyd, der kombinerer klassisk rock med en moderne kant .

Denne unikke blanding af stilarter giver JFK Jr. et friskt og moderne twist på traditionel hård rock, hvilket gør deres musik appellerende til fans af både klassisk og moderne rock.

Facebook

Spotify

PHILIP LILLELEUND

(Indie Funk Rock)

Facebook

Spotify

CHRISTIAN FRIGAARD

(Indie Pop)

Christian Frigaard er en 20-årig dansksproget indie-pop-artist, der med sin personlige musik står bag lyden af den upolerede ungdom.

Hans selvskrevne numre er taget ud fra egne oplevelser og udfordringer, som han hudløst ærligt åbner op omkring.

Den unge singer-songwriter har en autentisk lyd og et
nærværende tekstunivers, der ringer genklang i ørerne på en generation, som længes efter ærlige fortællinger. Med andre ord er han den nye alternative pop-stjerne, du ikke vil gå glip af!

Facebook

Spotify

Foto : Calle Høvelt Larsen

MAYA'S CALL

(Stor Rock)

Facebook

Spotify

J/SP/R

(Dansk Folk Rock)

J/SP/R spiller originalt dansk folkeligt, rocket og popet menneskemusik, der vækker genkendelighed især hos det voksne publikum. 
"Vi spiller lyden af den tid vi har levet og hørt"

Jesper har været aktiv sangskriver siden 2014, og har fra starten været med i forskellige projekter med sit stadig voksende sangkatalog. Med det nye band har sangene, fået den lyd de fortjener, og J/SP/R, er nu klar til at indtage landets festivaler og scener.

Facebook

Spotify

KRISTIAN MADSEN & DE VILDE HESTE

(Dansk Rock)

Facebook

Spotify

DEAR AMBER

(Alt Rock)

De fire medlemmer af Dear Amber har fundet sammen i et lydunivers, der fortolker 90’ernes støjrock på en ny og forfriskende måde, hvor referencerne er tydelige, men tilsat et væld af moderne ingredienser.

Den erfarne rocklytter vil givet vis tænke på bands som The Smashing Pumpkins, Kent og Placebo, men på trods af inspirationen har Dear Amber fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock anno 2024.

Facebook

Spotify

GALLUS GUYS

(Skotsk Folk Rock)

Facebook

Spotify

TRIO AMERICANA

(akustisk folk, country og blues)

Trio Americana spiller akustisk musik - arrangeret i Americana-stilen.

Americana består af flere genrer - en slags paraply over enkeltgenrer som folk, gospel, blues, country, rootsrock med flere. Genrer, som er kendetegnet hovedsagelig ved brug af akustiske instrumenter, og som har en folkelig oprindelse, altså en søgen efter rødder, autenticitet, forsøg på at nyfortolke og genopdage sange i en stil, der hellere dyrker spontanitet og personligt udtryk fremfor musikalsk professionalisme.

Vi lægger vægt på guitarens lydunivers og vokaler i enkle og luftige arrangementer med plads til trioens musikere.

Facebook

HALCYON HOPE

(Alternativ rock/pop-punk)

Facebook

Spotify

ZYDE & CO

(Zydeco)

Zyde & Co er et band som spiller Zydeco – Musikstilen opstod som en blanding af de hvide fransk creol talende og de sortes rythm and blues i Louisiana området og med de to instrumenter harmonika og zydeco rubberboard som vigtig element. Bandet har udgangspunkt i København. 

Zyde & Co lever op til sit navn – de spiller både orginal cajun og zydeco, og samtidigt kan de godt tage nogle numre ind som giver en twist til stilen. Samtidigt så har Zyde & Co også skrevet egne numre i stilen.

Facebook

LE GRACE

(Jazz pop soul)

Facebook

Spotify

NORRAUN

(electro female power-pop)

Det er melodisk pop der tæsker derudaf, med en vokal der har sine rødder i 80'ernes stærke sangerinder som eks. Anne Linnet og SanneSalomonsen.

Lydbilledet er stort og pakket med pulserende synthesizers hvor tankerne ledes hen på 80´ernes Nena og 00'ernes elektro-bølge med VETO og Spleen United som inspiration.

Under det hele pisker trommerne kraftfuldt det hele fremad uden at se sig det mindste tilbage.Teksterne er ærlige, umiddelbare og ind til benet.

Facebook

Spotify

MAN MADE HOPE

(Indie folk pop )

Facebook

Bandcamp

Youtube